Contact us now
+31 6 44 36 97 81

Machinefabrieken

Machinefabrieken:

  • GDGmc kan adviseren om tot een betere of nieuwe standaardisatie te komen van de productrange. Standaardisatie kan de productiekosten drukken, de levertijden verkorten, het aantal reservedelen reduceren en misschien wel het belangrijkste, het afbreukrisico verkleinen (proven concepts zijn minder risicovol). Gebaseerd op de ruime R&D-ervaring kan GDGmc hierbij een goede bijdrage leveren.
  • Re-stylen van de standaardproducten. Een eigen gezicht van uw producten kan bepalend zijn voor uw klanten om opnieuw machines bij uw firma te kopen.
  • Styling wordt vaak vertaald als kostenverhogend, maar dit behoeft niet zo te zijn. Bij een nieuw ontwerp is het eenvoudiger dit direct mee te nemen tijdens het ontwerp.
  • Een kleurstyling is in de meeste gevallen niet kostenverhogend terwijl de installatie er veel chiquer en duurder uit ziet. Mogelijk is zo de winstmarge te vergroten.
  • Adviseren bij de ontwikkeling van nieuwe, of het verbeteren van bestaande producten. Dit proces kan starten door gezamenlijk de specificatie en marktbehoefte te bepalen. Via brainstormsessies en de DIMDAM (denken in mogelijkheden door allerlei mensen) methode┬ázijn in het verleden al zeer verrassende oplossingen gevonden.